Artikelen zoeken

Er zijn op onze website verschillende manieren om het product te vinden waar je naar op zoek bent. Met de zoekbalk rechtsboven de site kun je gericht zoeken door je zoekopdracht in te typen. Vul simpelweg de gewenste term in en alle relevante zoekresultaten zullen worden weergegeven. Met de zoekbalk kun je bijvoorbeeld zoeken naar ‘zwarte pumps’, 'kinderen sport’ of ‘avondkleding’. 

Een andere manier om te zoeken, is door te bladeren door de verschillende categorieën. Kies hiervoor eerst de gewenste categorie in de navigatie bovenaan de beginpagina van de website, bijvoorbeeld 'kleding' of 'schoenen'. Vervolgens kun je met het menu aan de linkerkant je zoekopdracht verfijnen door een specifieke categorie te kiezen, bijvoorbeeld "overhemden" of "enkellaarsjes".

Het kan zijn dat je behoorlijk veel zoekresultaten te zien krijgt. Je kunt het aantal resultaten verkleinen door filters toe te passen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op kenmerken als merk, maat, kleur om de zoekopdracht te verfijnen. 

Je kunt de zoekresultaten ook sorteren. Zo kun je bijvoorbeeld de nieuwste producten, of de artikelen met de laagste prijs als eerste laten weergeven. 

 

 

 

 

 

 

 


1. zoekbalk

Can’t find what you are looking for?