Vooruitbetalen

Om een bestelling vooruit te betalen, doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kunt wijzigen de volgende stappen:

  • Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
  • Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  • Je bestelling blijft maximaal 9 dagen voor je gereserveerd
  • Onder vermelding van het 14-cijferige bestelnummer en onze bankgegevens (te vinden in de bestelbevestiging) schrijf je het bedrag naar ons over
  • Nadat wij je betaling hebben ontvangen (dit kan 2-4 dagen duren) versturen wij de goederen
  • Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een verzendbevestiging

Neem alsjeblieft in acht dat, door de verwerkingstijd van betalingen van  en onze bank, de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Indien je geen bestelbevestiging per e-mail heeft ontvangen adviseren wij je om te controleren of je spamfilter wellicht de e-mail heeft tegengehouden.

Indien je vergeten bent om het 14-cijferige bestelnummer te vermelden bij je betaling, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld in je bericht het liefst zoveel mogelijk details over je bestelling en je betaling, dan kunnen wij je sneller van dienst zijn.

Indien je het bedrag overmaakt via de Rabobank, geef dan je 14-cijferige bestelnummer aan in de omschrijving.

SEPA

Door nieuwe Europese regelgeving kun je vanaf 1 februari 2014 de huidige Nederlandse betaalstandaarden voor overboekingen en incasso's in euro niet meer gebruiken. Er is dan één gezamenlijke Europese betaalmarkt: Single Euro Payments Area (SEPA). Door SEPA is er geen verschil meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende eurobetalingen binnen Europa. Je dient vanaf nu altijd de IBAN en BIC te gebruiken.

Can’t find what you are looking for?