Mijn account

Mijn bestelling is in behandeling

Het is op dit moment heel druk in onze logistieke centra. Hierdoor kan je bestelling enkele dagen vertraging oplopen. De status van je bestelling staat om Read more

Inloggen mislukt

Kun je niet inloggen? Controleer of je je e-mailadres of wachtwoord juist hebt ingevoerd. Krijg je de melding 'Inloggen mislukt’ dan betekent Read more

Account verwijderen

Als je jouw Zalando account wilt opzeggen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij horen graag de reden van je opzegging, zodat wij onze Read more

Alternatief adres bestelling

Je kunt je bestelling op een ander adres dan het factuuradres laten bezorgen. Onder ‘mijn adresgegevens’ heb je de mogelijkheid om je Read more